Mambo Beach

 

Er is altijd wel wat te doen op dit gezellige strand!

Mambo Beach is misschien wel het bekendste strand van Curaçao onder toeristen. Mambo Beach ligt in het zuiden van het tropische eiland, 7 km verwijderd van Willemstad. Op Mambo Beach geniet je van een heerlijk wit zandstrand met wuivende palmbomen, kraakheldere water, gezellig restaurantjes, barretjes en winkels. Op Mambo Beach is altijd wel wat te doen. Het is een heerlijke combinatie van strand, lekker eten en shoppen, écht vakantie dus!

Mambo Beach; een feest voor jong en oud

In het weekend is Mambo Beach een populaire plek om te feesten. Er worden veel feesten en optredens georganiseerd in de gezellige strandtenten. Maar Mambo Beach is ook erg populair voor families. Door de weeks is het er wat rustiger en is het een ideale plek voor gezinnen. In het water is golfbreker waardoor het een ideale plek is om met kinderen naar toe te gaan. Er is een speelparadijs voor kids, genaamd Aquapark Splash.

zwembad in tuin

Kontiki Beach – Tui

Van der Valk Kontiki Beach Resort ligt op het bruisende Mambo Beach. Kontiki Beach is een prachtig resort dat je echt het gevoel van de Caraïben geeft!

Mambo Beach Boulevard

Mambo Beach Curacao is het enige strand van het eiland met een boulevard; Mambo Beach Boulevard. Mede daarom is Mambo Beach niet te vergelijken met de stranden aan de westkust. Mambo Beach is vele male toeristischer en hier ook op gericht. Aan de boulevard van Mambo Beach vind je vele winkels. Diverse kledingwinkels, schoonheidssalons, een escape room en gezellige restaurantjes en barretjes zijn gevestigd aan de Mambo Beach Boulevard.

Restaurants

Zoals gezegd kun je op Mambo Beach ook lekker eten. Je vindt er vele restaurants. De restaurants variëren van hippe of luxe strandtenten tot een pizzarestaurant of een broodje van de Subway. Wil je in een restaurant eten op het strand van Mambo Beach? Dan is Medero Ocean Club een trendy restaurant.

Het nachtleven op Mambo Beach

strand met ligbedjesMambo Beach is dé plek om uit te gaan. Aan het strand vind je meerdere clubs waar vooral op zaterdag en zondag feesten worden georganiseerd. Ook bekende Nederlandse artiesten geven optredens op Mambo Beach. Een leuke en drukbezochte strandtent is Wet & Wild Beachclub.

Dansen onder de palmbomen met je voeten in het zand en een tropische cocktail in je hand. Wet & Wild Beachclub laat je de echte Caribische sferen proeven!

Happy Hour op Mambo Beach

Happy Hour is op Curaçao een begrip. Op Mambo Beach is het elke vrijdag, zaterdag en zondag van 22:00 tot 23:00 uur Happy Hour.

Sea Aquarium Curaçao

Mambo Beach wordt ook wel Sea Aquarium Curacao genoemd. Of eigenlijk wordt Sea Aquarium Curaçao Mambo Beach genoemd, want dit is de echte naam van het populaire strand. Het wordt inmiddels Mambo Beach genoemd door een bekende strandtent genaamd Mambo. Hierdoor is iedereen Sea Aqurium Curacao Mambo Beach gaan noemen. De populaire strandtent heet inmiddels Madero Ocean Club.

Hotels Mambo Beach

Is Mambo Beach dé plek waar je wilt verblijven tijdens je vliegvakantie Curaçao? Niet voor niets vind je vele hotels op Mambo Beach. Veel geboekte accommodaties op het populaire Mambo Beach zijn: