Sea Aquarium Curacao

 

Een spetterende bezienswaardigheid voor jong & oud

Sea Aquarium Park

Leuk om een bezoekje aan te brengen tijdens je vakantie! Niet alleen hebben ze hier aquariums met de mooiste vissen, je vindt er ook veel dolfijnen. Veel bezoekers van het Sea Aquarium Park komen dan ook voor de Dolphin Academy, waar je met dolfijnen kunt zwemmen.

In het Sea Aquarium zijn vele waterdieren te zien: zeepaardjes, zeeleeuwen, zeesterren, schildpadden, roggen, dolfijnen, pijlstaartroggen en zelfs verpleegsterhaaien. Ook zijn er een aantal flamingo’s te zien!

Openingstijden

Het Sea Aquarium Park is elke dag geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Zwemmen met dolfijnen op Curaçao

Altijd al willen zwemmen met dolfijnen? Op Curaçao kan het! Op het Sea Aquarium Park vind je ook de Dolphin Academy. Bij de Dolphin Academy kan je de dolfijnen ontmoeten en samen zwemmen. Bekijk de verschillende excursies van de Dolphin Academy bij Expedia!

Logo

Dolfijnen ontmoeten

 

Relax, leer en speel met dolfijnen bij de Dolphin Academy, en bekijk alle dieren van het Sea Aquarium Park!

Zwemmen met dolfijnen

 

Zwem in de lagune met de dolfijnen en jouw dolfijnentrainer. Gebruik signalen om de dolfijnen te laten draaien en zwaaien!

Snorkelen en zwemmen

 

Een ongelooflijk leuke snorkelervaring met tuimelaars in hun natuurlijke omgeving. Duik het water in met de dolfijnen!

Programma Sea Aquarium Park

Je kan zelf door het Sea Aquarium lopen of mee gaan met een gids die je alles over de waterdieren vertelt. Onder toezicht van een gids mag je de pijlstaartroggen voeren en aaien, net als de flamingo’s in het park.

Spetterende shows

In het Sea Aquarium wordt een zeeleeuwenshow en een dolfijnenshow gegeven. Erg leuk om te zien en zeker voor kinderen een aanrader. Tijdens de shows laten de trainers verschillende kunstjes zien en vertellen je alles over de dieren. Aan het einde van de show kan je op de foto terwijl je een kus krijgt van een dolfijn of zeeleeuw.

Natuurlijk Sea Aquarium

Het Sea Aquarium Curacao is zeer uniek door de natuurlijke opzet. De organisatie werkt volgens het idee dat dieren in natuurlijke omstandigheden gehouden moeten worden. Door de natuurlijk opzet wordt de onderwaterwereld in het aquarium gereproduceerd. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van een open water systeem, waardoor alle aquariums in direct contact staan met de open zee en er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijk zonlicht.

Entreeprijs

  • 0 – 4 jaar                          gratis
  • 5 – 12 jaar                        11 dollar
  • 12 tot 60 jaar                  21 dollar
  • 60 +                                  11 dollar
strand met ligbedjes

Mambo Beach

Het Sea Aquarium Curaçao ligt aan het strand wat Sea Aquarium Beach heet! Nu is het bekend onder de naam Mambo Beach, een populair strand op Curaçao. Er zitten veel leuke strandtentjes en winkeltjes. Lees meer over Sea Aquarium / Mambo Beach.

 

Resort en suites bij het Sea Aquarium Park

Wil jij graag dichtbij het Sea Aquarium Park verblijven? Dat kan! Je kunt kiezen voor één van de Dolphin suites, of een kamer op het Lions Dive resort. Bij Dolphin Suites heb je onbeperkt toegang tot het Sea Aquarium Park! Bij het Lions Dive resort heb je dit niet, maar wel veel luxe, comfort en faciliteiten binnen het resort.

Dolphin resort

*** Dolphin Suites

✔ Onbeperkt toegang Sea Aquarium ✔ Rolstoel vriendelijk ✔ Met keuken

→ Bij Mambo beach & Sea Aquarium

 

lions dive resort

**** Lions Dive

✔ 50 meter zwembad ✔ Gratis toegang sauna & stoombad ✔ Duikschool

→ Bij Mambo beach & Sea Aquarium

 

Op vakantie naar Curaçao én zwemmen met dolfijnen?

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world