Winkelen op Curaçao

 

 

Shop till you drop!

Op Curaçao kon je altijd minder goed shoppen als in Nederland. Maar dat is verleden tijd met het nieuwe winkelcentrum Sambil! Ook in Willemstad kun je je slag slaan, bij leuke boetiekjes en luxere winkels. Op deze pagina lees je waar je allemaal kunt winkelen op Curaçao en wat de openingstijden zijn.

klok

Openingstijden winkels

Ma t/m zatZondag
Centrum Willemstad09:00 -12:00 uur & 14:00 – 18:00 uurSoms ook op zondag
Renaissance Mall09:00 – 19:00 uurX
Sambil10:00 – 21:00 uur12:00 – 20:00 uur

 

straat in Willemstad - Horizontaal

Winkelen in Willemstad

De kleurrijke hoofdstad van Curaçao, Willemstad is perfect voor een dagje shoppen. Nadat je de beroemde Pontjesbrug over bent gelopen, en een foto hebt gemaakt bij het ‘Dushi’ standbeeld is het ook wel zo leuk om wat winkels te bekijken. In Willemstad zijn twee wijken waar je goed kunt winkelen, Punda en Otrabanda en de Renaissance shoppingmall.

  • Punda – Prachtig om rond te lopen en je vind hier qua winkels gezellige boetiekjes en luxe merken
  • Otrabanda – Overdag is dit een veilige wijk en je vindt er de meest unieke kleding. Een echte ‘locals’ wijk.

Openingstijden winkels centrum Willemstad

Maandag t/m zaterdag09:00 -12:00 uur & 14:00 – 18:00 uur
ZondagSoms op zondag

Renaissance Mall and Riffort

Dit winkelcentrum vind je aan de kust in Otrabanda. Hier zijn voornamelijk de wat duurdere merken te koop, zoals Buddha to Buddha, Guess, Tiffany & Co maar ook de goedkopere Mango. De prijzen liggen er wel wat hoger als in Nederland, maar sowieso leuk om te bekijken. In de bars vinden van donderdag tot en met zaterdag ook verschillende optredens plaats.

shop open bord

Openingstijden Renaissance Mall and Riffort

Maandag t/m zaterdag09:00 -19:00 uur
ZondagX

 

Sambil Curaçao

De Sambil Shopping Mall is nog niet heel lang op Curaçao, maar een absolute aanrader! Je vindt er meer dan 90 verschillende leuke winkels. Hier zijn meer winkels zoals we in Nederland gewend zijn, zoals Victoria Secret, Pandora, Only en Claire’s.

Naast winkels vind je nog veel meer in Sambil! Je kunt rustig je kinderen meenemen, want die spelen onder toezicht in een indoorspeeltuin. Ook kan je hier bowlen, naar de bioscoop, en naar de supermarkt Carrefour. Sambil heeft ook een eigen foodcorner, waar je rustig kan zitten om iets te kiezen uit de 15 aangelegen eettentjes.

Openingstijden Sambil Curaçao

Maandag t/m zaterdag10:00 – 21:00 uur
Zondag12:00 – 20:00 uur

Al een vakantie naar Curaçao gevonden?