Flying Dutch Curaçao

The Flying Dutch Curaçao

Sluit het festivalseizoen af op het Caribische strand

met de beste Nederlandse Dj’s!

Let op: The Flying Dutch Curaçao vond plaats op 25 oktober 2018.

Gemist? Bekijk het overzicht feesten en evenementen op Curaçao!

 

The Flying Dutch komt naar Curaçao! Zie jij het al voor je? Feesten met je vrienden op een Caribisch strand, een tropische cocktail in je hand en dat met de beste DJ’s van Nederland. The Flying Dutch Curaçao, deze top combinatie wil je niet missen, toch? (Heb je gelijk een goed excuus om op vakantie te gaan naar Curaçao). 

The Flying Dutch Curaçao – Corendon

Het festivalseizoen loopt in Nederland op z’n eind en de herfst staat al voor de deur. Kan jij je een mooiere afsluiting van de zomer en het festivalseizoen bedenken dan The Flying Dutch op Curaçao? Nee, natuurlijk niet. Nu natuurlijk de grote vraag hoeveel dat gaat kosten. Tickets voor The Flying Dutch zijn er vanaf €73,50. Maar Corendon heeft een geweldige pakketreis samengesteld, zodat jij kan feesten op het Caribische strand en er nog een heerlijke vakantie achteraan kan plakken. Op één van de populairste accommodaties van Curaçao met nog veel meer strandfeesten en afterparty’s.

The Flying Dutch Curaçao pakketreis

Logo

Pakketreis Corendon: vakantie + Flying Dutch ticket

  • Verblijf op Livingstone Jan Thiel Resort.
  • Incl. Flying Dutch Curaçao Ticket.
  • Verschillende feesten deze week.
  • Dagelijks happy hour met dj.

Kortom, de hele vakantie staat in het teken van Caribische strandfeesten met natuurlijk als hoogtepunt: The Flying Dutch Curaçao.

 

Mambo Beach, dé plek voor een strandfeest

Het spectaculaire festival wordt georganiseerd op Mambo Beach, dé beste plek voor een goed strandfeest. Meerdere bekende Nederlandse artiesten hebben al een feestje gegeven op deze toffe plek, maar nu is het de beurt aan de Nederlandse top DJ’s van The Flying Dutch. Vlieg je mee met de Flying Dutch?

Flying Dutch Curaçao line up

Het populaire festival The Flying Dutch wordt al enkele jaren georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. De line-up van dit succesvolle dancefestival staat boordevol bekende Nederlandse DJ’s. En dit jaar vliegen de top DJ’s van het dancefestival naar Mambo Beach. De volledige line-up van de Flying Dutch Curaçao is nog niet bekend, maar namen die sowieso niet ontbreken in de line-up zijn Armin van Buuren en Lucas & Steve.

Flying dutch curacao pakketreis

Info

Datum: donderdag 25 oktober 2018 (herfstvakantie)
Line-up: Armin van Buuren, Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano en Sevn Alias. (volledige line-up volgt)
Tickets: vanaf €73,50.

Vliegticket voor Flying Dutch Curaçao

Oktober is ook nog eens een perfecte maand om Curaçao te bezoeken, na het hoogseizoen en voor het regenseizoen. En dat betekent dat de prijzen relatief laag zijn in deze periode. Ben je alleen op zoek naar een vliegticket? Vergelijk je ticket bij één van de volgende reisaanbieders Tix, Tui fly.

Tip: Bekijk ook de prijsgrafieken van oktober. Het kan vele euro’s schelen wanneer je een paar dagen eerder of later vertrekt.