Blue Bay

 

Het grootste strand op Curaçao!

Blue Bay Beach

Ook wel Blauwbaai genoemd, is het grootste strand van Curaçao en behoort tot één van de mooiste standen van het eiland. Het mooie strand vind je in het vissersdorp Sint-Michel, 15 km van Willemstad. Blue Bay is een echt tropisch en Caribisch strand. Er zijn opvallend veel palmbomen en de onderwaterwereld is er prachtig.

Blue Bay Resort

Blue Bay is van de luxe accommodatie Blue Bay Resort, maar het tropische strand is voor iedereen toegankelijk. Verblijf je niet op het Blue Bay Resort dan betaal je 15 gulden per persoon, inclusief ligbed.

blue bay resort

Blue Bay Beach Resort

Een schitterend strand, unieke golfbaan, het luxe 4-sterren resort Blue Bay Beach Resort heeft het. Bekijk de aanbiedingen van TUI naar dit resort en en verblijf in één van de luxe appartementen of bungalows!

Faciliteiten

Blue Bay heeft alle faciliteiten voor een heerlijke stranddag. Er zijn douches, toiletten en shops. Het strand is heel geschikt voor kinderen, omdat het geleidelijk af loopt. Ook is er een kidsclub die activiteiten organiseert. Op Blue Bay zit een gezellige bar waar je uitkijkt over de azuurblauwe zee, en een restaurant en snackbar.

Watersporten bij Blue Bay

Wil je wat sportieve activiteiten ondernemen tijdens je vakantie? Dan moet je zeker op Blue Bay wezen, want hier kan je terecht voor verschillende watersporten. Kajakken, windsurfen of zeilen? Het kan op Blue Bay. Ook de onderwaterwereld is hier prachtig. Nabij het strand is een prachtig koraalrif. Reden genoeg om een duik te nemen en te snorkelen!

Route

Vanuit Willemstad ben je ongeveer 25 minuten onderweg naar Blue Bay. Er zijn verschillende routes mogelijk, door op het einde de weg naar Bullenbaai te nemen kom je uit bij het resort. Daar betaal je de entree, en je stranddag kan beginnen!

 

Top 10 stranden

Ben je al bij Blue Bay geweest en wil je ook naar de andere stranden op Curaçao? Bekijk dan de top 10 stranden van Curaçao!