Kokomo Beach

 

Full Moon Party’s, Family Day & Happy Hour op Kokomo Beach

Kokomo Beach

Kokomo Beach behoort tot één van de mooiste stranden van Curacao. Kokomo Beach ligt aan de Vaersenbaai op 18 km afstand van Willemstad. Het mooie strand staat vooral bekend om de drukbezochte strandfeesten die er in het weekend worden gegeven, maar Kokomo Beach heeft nog veel meer te bieden.

Kokomo Beach heeft een leuke pier, kraakhelder blauw water, een levendige onderwaterwereld, een beachclub én er is vermaak voor kinderen.

Insta perfect Kokomo schommelSchommel

Op zoek naar hotspots voor Instagram foto’s tijdens je vakantie op Curaçao? Dan kan je de schommel op Kokomo Beach niet overslaan. Best nog lastig om erop te komen, de schommel is glibberig, maar de moeite waard!

Kokomo Beachclub

Op het strand is Kokomo Beachclub gevestigd. Bij Kokomo Beachclub kun je genieten van een ontbijtje, lekker lunchen of dineren met een prachtig uitzicht over de kraakheldere zee. Vriendelijk personeel, heel lekker eten, de reacties over Kokomo Beachclub zijn super positief! En terwijl je onder een palmboom een boek leest, kun je een heerlijke cocktail bestellen. Zie jij jezelf al liggen op Kokomo Beach?

Betalen

Op Kokomo Beach hoef je niet te betalen voor het parkeren van je auto, dit is gratis! Voor de strandbedjes betaal je ongeveer 7,50 gulden. Weten wat de Antilliaanse gulden waard is in euro’s? Lees dan verder over de munteenheid van Curaçao.

Duiken en snorkelen op Kokomo Beach

Kokomo Beach heeft een prachtige onderwaterwereld en is dan ook een ideale plek om te duiken of te snorkelen. Vooral voor de rotsen zie je veel vissen en koraal. Op het strand is een duikschool gevestigd; Trunkdivers. Hier kun je verschillende duikcursussen volgen.

Heb je al wat ervaring met duiken? Dan kun je vanaf Kokomo Beach naar de duikspot ‘Car Wrecks’. De autowrakken bereik je binnen een klein halfuur.

Route en adres

Wanneer je over de afgelegen en onverharde weg naar Kokomo Beach rijdt, vraag je je hoogstwaarschijnlijk af of je wel goed rijdt. Maar wanneer je eenmaal door de poorten van Kokomo Beach bent, ben je op een prachtig tropisch strand.

Vanuit Willemstad ben een half uur onderweg. Je komt op Kokomo Beach via Weg Naar Bullenbaai.

 

Geplande evenementen 2020 op Kokomo Beach

Full Moon Party

Full moon CuraçaoWil je eens een echt strandfeest meemaken met bekende DJ’s, vuurwerk, tropische cocktails en duizenden feestende mensen?

Plan je vakantie dan zo dat je een full moon party op Kokomo Beachclub kan meepakken. Vooral de full moon party’s die elke maand worden georganiseerd zijn erg pupulair! Tijdens een full moon party feesten meer dan 3.000 mensen in de Beachclub. De feesten starten om 22:00 uur en gaan tot 05:00 uur in de ochtend door.

Family Day en Happy Hour

Op zondag is het op Kokomo Beach Family Day, erg populair! Plezier voor de hele familie. Om 17.00 uur begint Happy Hour en speelt er een live band of DJ. Met een drankje in je hand de zon in de zee zien zakken..

Evenementen Curaçao 2020

Benieuwd naar alle evenementen op Curaçao? Bekijk hier de geplande evenementen op Curaçao 2020 per maand!

 

Top 10 stranden

Genoeg gelezen over Kokomo Beach? Bekijk dan de top 10 stranden van Curaçao!

 

zwembad in tuin

Hotel

Op zoek naar een hotel op Curaçao? Met infinity pool, golfbaan, of juist zonder, je vindt het allemaal op Curaçao! Populaire hotels zijn bijvoorbeeld het van der Valk hotel Kontiki Beach Resort of Avila Beach hotel!

appartementen

Appartement

Populair om in te verblijven zijn de appartementen op Curaçao. Eigen balkon, uitzicht op het zwembad, of zelfs je eigen zwembad! Populaire resorts zijn bijvoorbeeld het Livingstone Jan Thiel resort, of het Chocogo Dive & Beach.