Happy hours op Curaçao

 

Zanzibar, Chill, Cabana… de leukste happy hours op Curaçao!

Op Curaçao super populair; de happy hours! Zodra er op Zanzibar een happy hour is trekt iedereen daar naartoe, en als er een happy hour is op Mambo Beach is gaat iedereen daar weer naar toe. Jij wil daar natuurlijk ook bij zijn, tijdens je vakantie op het gezellige Curaçao. Lees daarom hier wanneer er waar happy hours op Curaçao zijn!

Nog geen vakantie geboekt?

zonsondergang

Zanzibar op Jan Thiel

Populairste happy hour op Curaçao

De leukste happy hour vind je elke zaterdag op Jan Thiel, bij Zanzibar! Van 17:00 tot 18:00 vind je hier de beste deals. Lekker drankjes doen, met wat lekkere deuntjes die de DJ draait, en na happy hour een groot feest met een live band. Dit is niet voor niks al jarenlang de populairste happy hour op Curaçao.

Mambo Beach Restaurants

Happy hours op Mambo Beach

Op zaterdag moet je dus op Jan Thiel zijn, maar waar moet je heen op vrijdag?

Vrijdag is de dag van alle happy hours op Mambo Beach! Dus op vrijdag ga je in je leukste outfit naar Mambo Beach waar je naar Chill, Cabana of Wet & Wild gaat. Of naar alle 3, als je er toch bent.

  • Chill Happy Hour Curaçao

Op vrijdagen is Chill een populaire feestplek! Maar happy hours vind je hier op vrijdag en zondag, vanaf 17:00 tot 18:00 uur. Naast cocktails en speciaalbiertjes kan je bij Chill ook terecht voor heerlijke barbecuegerechten.

  • Wet & Wild Happy Hour 

cocktails op strand

Elke vrijdag kan je tussen 17:00 en 18:00 uur je drankjes 2 voor de prijs van 1 scoren bij Wet & Wild! Locals en toeristen komen hier allemaal voor een dansje en een drankje. Op zondag hebben ze ook nog een happy hour, tussen 18:00 en 19:00 uur want zoals ze zelf zeggen: “Sunday is for partying“. 

  • Cabana Happy Hour

Cabana is op woensdag the place to be! Vanaf 22:00 tot 23:00 uur is het hier happy hour en haal jij je favoriete drankje voor de helft van de prijs. Rond 22:00 uur gaat het hier ook echt los en is het de perfecte plek om je dansmoves te laten zien. Dit feest gaat door tot in de vroege ochtend, en je vindt er voornamelijk jongeren.

Logo

Een heerlijke vakantie op Curaçao

TUI heeft een aantal mooie vakanties samengesteld op Curaçao, voor fijne prijzen.

Wil jij ook weten wat er nog meer voor evenementen zijn op Curaçao? Zoals Fuikdag, carnaval of wanneer er Nederlandse artiesten op treden? Klik dan op onderstaande button.

Happy letters

Happy hours in Willemstad Curaçao

In het hippe Pietermaai District in Willemstad vind je ook nog verschillende happy hours! Dus verblijf je in Willemstad, en wil je lopend naar huis ga dan zeker naar deze happy hours.

  • Saint Tropez Happy Hour

Op vrijdagavond heb je hier 2x happy hour, van 18:00 tot 19:00 uur en vanaf 21:00 tot 22:00 uur. Trek hier in plaats van slippers een paar hakken aan, want dit is een chique club. Op maandagavond is het hier ook druk, want dan is het sushi-time!

  • Iguana café Curaçao

Op donderdag ga je voor een echte Caribische sfeer naar het Iguana Cafe! Want op donderdagavond is er een groot feest in Punda, met livemuziek en dansvoorstellingen. Happy Hour is hier op donderdag van 18:00 tot 19:00 uur.

  • Avila Beach Happy Hour Curaçao

Elke vrijdag vanaf 17:00 uur geniet je hier van Happy Hour en de ondergaande zon! Deze bar ligt in downtown Willemstad, met een eigen privéstrand. Genieten met een cocktail of biertje van live muziek, hapjes of sushi!

Proosten tijdens happy hour op Curaçao