Cruise Curaçao

 

 

Een droomreis over de Caribische Zee naar Curaçao!

Cruise Curaçao

Een azuurblauwe Caribische zee, parelwitte stranden en kleurrijke steden boordevol bezienswaardigheden. Ontdek Curaçao tijdens een cruise vakantie. Met een cruise Curaçao ontdek je niet één eiland, maar meerdere steden, eilanden en landen!

Cruise vakanties worden steeds populairder. Vroeger was het vaak alleen de 50-plusser, maar nu is een cruise geschikt voor alle leeftijden! Niet zo gek, want het is een ideale manier om meerdere landen tijdens je vakantie te bezoeken.

Cruise

Tui Cruise Curaçao

Ben je op zoek naar een cruise Curaçao? Tui is een betrouwbare reisaanbieder, die voor fijne prijzen verschillende cruises aanbiedt naar Curaçao. Ze hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd rondom cruises.

Cruise vanaf Curaçao

Tui heeft een mooie 10-daagse cruise vanaf Curaçao. Een unieke kans om in 10 dagen naast Curaçao ook de Antillen, Venezuela, Panama én Colombia te ontdekken! Met de uitgebreide all-inclusive formule krijgt u echt waar voor uw geld. Geniet van typisch Spaanse tapas en overheerlijke cocktails. Aanschouw een wervelende show of waag een gokje in het casino. En ook de nachtclub is voor de liefhebber tot in de kleine uurtjes geopend.

Naast deze cruise vertrekken de meeste cruises vanuit de Verenigde Staten. Fort Lauderdale is de meest gekozen vertrekhaven, daarna Miami en enkele andere Amerikaanse en Europese steden. Deze cruises worden vooral aangeboden bij Tui en Cruisereizen.nl.

Cruise Curaçao populairste vaarroutes

Begin je cruise naar Curaçao en maak een onvergetelijke reis door het Caraïbisch gebied. Stap aan boord op het luxe cruiseschip en pak je koffer uit. En dat is direct één van de vele voordelen van een cruise vakantie. Pak slechts 1 keer je koffer uit terwijl je verschillende landen van je bucketlist kan afstrepen!

En terwijl je naar de volgende adembenemende bestemming reist, geniet je van de luxe op het cruiseschip, de activiteiten aan boord, of kom in je eigen hut tot rust van alle adembenemende indrukken.

Er worden verschillende cruises aangeboden naar het Caribische eiland. Dit zijn de populairste reizen en routes voor een cruise Curaçao!

Caraïbische cruise vanaf Curaçao

Een unieke kans om in 10 dagen de Antillen, Venezuela, Panama én Colombia te ontdekken! Met de uitgebreide all-inclusive formule krijgt u echt waar voor uw geld. Geniet van typisch Spaanse tapas en overheerlijke cocktails.

 

Cruise Curaçao-Panama kanaal

Een unieke vaarroute op de 4-sterren Costa Diadema. Zoekt u met ons de winterzon op? Per KLM/Air France vlieg je naar Guadeloupe, het startpunt van jouw onvergetelijke cruise. Je hebt keuze uit 5 verschillende vaarroutes, waarbij het schip o.a. aanmeert in de Nederlandse Antillen: Aruba, Bonaire & Curaçao, maar ook Martinique & Sint Maarten of Barbados staan op het programma. Aan boord verblijft u o.b.v. volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn.