Fly & Drive Curacao

 

Curaçao verkennen vanuit je eigen auto

Het eiland verkennen met een Fly & Drive

Curaçao is de perfecte plek voor een fly en drive. Het openbaar vervoer is niet optimaal, en een taxi erg duur. Om het hele eiland te verkennen heb je wel een auto nodig, het eiland is namelijk 61 km lang. Als je eenmaal een fijn resort hebt geboekt, is het leuk om de rest van Curaçao te verkennen!

Last minute een fly & go naar Curaçao?

 

Vanuit Willemstad of Jan Thiel Baai rij je makkelijk naar de mooie stranden in Westpunt. Je vindt hier ’the most beautiful beach in the Caribbean’, het strand de Grote Knip. Dat kun je niet missen! Daar in de buurt zitten nog veel meer mooie strandjes, waaronder Playa Grandi. In de zee bij Playa Grandi zitten heel veel zeeschildpadden.

Of je gaat tijdens je vakantie in Curaçao naar het Christoffelpark, om daar rond te touren met je eigen huurauto. In het Christoffelpark vind je de Christoffelberg, met een fenomenaal uitzicht. Hier kan je een excursie boeken, of op pad gaan met je eigen auto.

Een vakantie Curaçao boeken inclusief huurauto

icoon

Vliegtickets naar Curaçao

Vliegtickets voor een Fly & Drive in Curaçao vergelijk je gemakkelijk op Tix.nl. Een directe vlucht naar Curaçao duurt 9 á 10 uur.

icoon

Een vakantie Curaçao inclusief huurauto

Een auto huren op Curaçao doe je gemakkelijk bij reisleider Tui. Bij Tui cars boek je een auto inclusief verzekeringen, voor een zorgeloze vakantie!

Icoon

All inclusive op Curaçao

Een fly & drive Curaçao kun je ook all inclusive boeken, zodat je alles voor je vakantie geregeld hebt. Bekijk de onderstaande fly & drives en kies een all inclusive.

Fly & Drive aanbiedingen

Op deze pagina vindt je het aanbod van 2 populaire resorts op het eiland, bij verschillende reisaanbieders. Ook kan je het aanbod fly & drives vergelijken van 3 verschillende reisaanbieders.

Daarnaast vind je het aanbod van Corendon, waarmee je niet alleen naar Curaçao gaat maar ook naar Aruba en/of Bonaire! Ga je liever met reisorganisatie TUI naar Curaçao? Bekijk dan hun volledige aanbod, bij elke reis kan je later in het boekingsproces ervoor kiezen om ook een auto te huren tijdens je verblijf.

Resort huis palmboom

Chogogo Dive & Beach

****| Modern en duurzaam

Komt tot rust in de prachtige, vernieuwde bungalows van het populaire Chogogo resort. Genieten in je eigen hangmat op de ruime veranda bij het huisje. De gemoedelijke sfeer maakt het compleet.

Bij de reisaanbieder TUI kun je een Fly & Drive boeken bij het Chogogo resort.

appartementen

Livingstone Jan Thiel

**** | Veel geboekt!

Populaire appartementen en villa’s vind je op dit kleurrijke en ruime resort. Livingstone heeft veel faciliteiten, zoals een duikschool, tropische tuin & zwembad.

Bij de reisaanbieders Corendon en Stip kun je een Fly & Drive boeken bij het Livingstone resort.

Tui

TUI heeft een groot aanbod Fly & Drive vakanties op Curaçao. Je kunt kiezen voor een vakantie op Curaçao, of gecombineerd met Aruba of Bonaire.

Stip reizen - reisaanbieders curacao

Stip heeft 4 Fly-Drive vakanties naar Curaçao, maar wel in mooie resorts! Onder andere het populaire Kunuku Aqua Resort en het Livingstone Jan Thiel Resort.

logo

Corendon heeft 3 Fly & Go vakanties naar Curaçao, ook als last minute aanbieding. Geen ruim aanbod, maar goed om de prijzen eens te vergelijken met de andere reisaanbieders.

Curaçao & Bonaire

2 prachtige eilanden in 1 reis. Kies jouw 11 of 16-daagse vakanties uit de 2 samengestelde reizen van Kras.

Curaçao & Aruba

Ontdek deze prachtige eilanden in eigen tempo. Kies een 12 of 16-daagse vakantie uit 2 samengestelde reizen van Kras.

Aruba & Bonaire & Curaçao!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een reis naar 3 prachtige eilanden, in 15 of 20 dagen. 2 reizen, kijk welk programma bij jou past!

Liever met TUI naar Curaçao?

Bij TUI kan je later in het boekingsproces ervoor kiezen om ook een auto te huren tijdens je verblijf op Curaçao.

Logo