Bingo Curacao

 

Dat is pas écht voordelig!

Wil je écht voordeling naar Curacao? Dan zijn de Bingoreizen naar Curacao van Corendon een uitkomst. Je boekt namelijk al een Bingo Curacao vanaf €499! Op de luchthaven krijg je te horen in welke 4-sterren accommodatie je verblijft.

Wat is een Bingo Curacao?

Accommodaties willen het liefste vol zitten, wanneer dit niet lijkt te lukken verlagen ze de prijs. Maar enorme kortingen willen ze onder hun eigen naam niet verkopen. Mede om hun imago niet als goedkoop af te doen, maar ook tegenover andere klanten die eerder wél de hoofdprijs voor hun vakantie betalen. Om deze reden verkoopt Corendon ‘Bingo Curacao’, zij kopen deze reizen in, zodat jij voor de laagste prijs op vakantie kunt én de accommodaties op het laatste moment bezet zijn. Een win-win situatie!

Geniet van de luxe in een 4-sterren accommodatie

Je eerste reactie is wellicht: ‘Tja, waar kom ik dan terecht?’ En dat is inderdaad de vraag bij een Bingo Curacao. Maar je bent verzekerd van een 4-sterren accommodatie. En na een beetje research naar 4-sterren resorts op het eiland kom je tot de conclusie dat je in alle resorts wel vakantie wilt vieren!

De vraag blijft nog wel waar op het eiland je precies verblijft, waardoor je wellicht meer afhankelijk bent van een auto. Maar op welke plek van het eiland je ook zit, je moet bijna wel een auto huren wil je wat van het eiland zien. Bovendien, kleurrijk Willemstad en de adembenemende stranden aan de westkust wil je sowieso gezien hebben, toch?

Bingo Curacao

Als je een Bingo Curacao via Corendon boekt, is je ruimbagage (23 kg) inbegrepen. De Bingo reizen naar Curacao zijn op basis van logies. Dus je moet nog wel zelf voor je eten te zorgen, maar met een aantal vertrouwde supermarkten, zoals de Albert Heijn en al die gezellige restaurantjes is dat natuurlijk ook geen probleem.

Logo

De voordeligste vakantie

Klaar om je koffers te pakken? Boek nu een Bingo Curacao en komt tot rust in een luxe resort op het zonnige en relaxte eiland!