Single reis Curaçao

 

Nieuwe mensen ontmoeten? Boek een groepsreis Curaçao!

Op vakantie gaan is heerlijk; nieuwe plekken ontdekken, verrassende activiteiten ondernemen en natuurlijk ontspannen. Heb je nog geen reismaatje, maar wil je wel graag op vakantie naar Curaçao? Geen probleem! Bekijk de mogelijkheden voor groepsreis en/of single reis Curaçao. Ontmoet nieuwe mensen, ontdek Curaçao en beleef samen een onvergetelijke vakantie. Op deze pagina vertellen we je alles over een single reis Curaçao. Overweeg je voor het eerst een groepsreis? Lees snel verder en we vertellen je waar je op moet letten.

Ga met Tui reizen naar Curaçao!

Over een single reis

Groepsreizen of singlereizen zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Waar singlereizen voorheen nog wel eens een stoffig imago hadden is dit tegenwoordig verdelen tijd. Ook onder jongeren zijn groepsreizen enorm in opkomst. Maar wat moet je je nu precies voorstellen bij een single reis? Simpel, een groepsreis met mensen die allemaal alleen een reis boeken.

Zie je het niet zitten om alleen op vakantie te gaan dan biedt een single reis uitkomst. De samenstelling van de groep kan hierdoor enorm verschillen. Wanneer je de samenstelling van de groep belangrijk vindt, let hier dan op bij het boeken. Er zijn reisorganisaties waar groepsreizen worden ingedeeld op leeftijd, maar ook de verhouding man-vrouw.

Een singlereis naar Curaçao

Een single reis of groepsreis is dus een ideale vakantie wanneer je geen reismaatje hebt en nieuwe mensen wilt leren kennen. Waar kan dat beter dan op een Caribische eiland? Curaçao is de ideale bestemming voor een groepsreis. Ontdek samen de kleurrijke hoofdstad Willemstad of kom tot rust op één van de prachtige tropische parelwitte stranden van Curacao.

Bij de meeste groepsreizen naar Curaçao zit een excursie naar het onbewoonde eiland Klein Curaçao. Geniet van een bootreis over de Caribische zee en maak een duik bij Klein Curaçao. Spot schildpadden en kleurrijke vissen. Deze onvergetelijke herinneringen deel je samen met een groep die hetzelfde doel voor ogen heeft. In de avond drink je samen een cocktail in één van de bruisende strandtenten op Mambo Beach of Jan Thiel. Kan jij je een betere bestemming bedenken om nieuwe mensen te leren kennen?

Tips single reis boeken

Overweeg je een mee te gaan met een single reis Curaçao? Neem de volgende tips en adviezen mee.

Kamerindeling – Let bij het boeken op de kamerindeling. Wil je alleen op een kamer of liever samen met iemand anders? Bij sommige groepsreizen naar Curaçao wordt je standaard bij anderen ingedeeld. Wil je liever alleen op een kamer dan betaal je een toeslag.

Welke dingen zijn inbegrepen? – Vergelijk verschillende groepsreizen naar Curaçao. Bij sommige reizen zijn excursies en eten inbegrepen bij de reis, maar dit is niet altijd het geval. Bekijk dit voorafgaand goed, zodat je niet voor verrassende kosten komt te staan.

Groepssamenstelling – Wil je alleen met leeftijdsgenoten op vakantie? Bekijk dan de samenstelling van de groep.

Tui

Tui single reis

Tui biedt een 9-daagse single groepsreis aan naar Suriname & Curaçao. Ontdek samen Paramaribo, het plantageleven, prachtige Caribische stranden en natuurlijk de jungle. Deze reis is inclusief vele excursies! Bekijk de groepsreizen Curaçao en Suriname met Tui