Vliegtickets Curacao

 

 

Tips & info over vliegtickets Curacao

Vliegen naar Curacao

Wanneer je wilt vliegen naar Curacao zijn de mogelijkheden beperkt. Het wordt waarschijnlijk vliegen met KLM of TUI. Mede omdat er weinig aanbieders zijn naar het tropische eiland is de concurrentie laag en dat betekent dat de prijzen relatief hoog zijn. Toch zijn de vliegtickets de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden. Een vliegticket Curacao vind je (ongeveer) vanaf 450 euro. Het is vaak voordeliger om een pakketreis te boeken waarbij je een accommodatie én vliegticket ineen boekt. Wil je toch alleen een vliegticket Curacao? Lees verder en wij vertellen je hoe je een goedkoop vliegticket Curacao vindt!

Voordeligste vliegtickets Curacao met Tui Fly

Zoek en vergelijk eenvoudig een voordelig vliegticket Curacao bij TuiFly

Goedkope vliegtickets

Je wilt natuurlijk de beste prijs voor je vliegticket. Gelukkig zijn de tickets voor een vlucht de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden. Wanneer je een goedkoop vliegticket Curacao wilt scoren, neem de volgende tips dan mee tijdens je zoektocht naar een vliegticket.

 • Maak gebruik van vergelijkingswebsites, zodat je het goedkoopste vliegticket boekt (bijvoorbeeld Skyscanner of WTC).
 • Bekijk ook andere luchthavens, zoals Brussel.
 • Bekijk ook andere vertrekdata. Klik hiervoor op de overzichten per maand. Zo vind je eenvoudig het goedkoopste vliegticket Curacao van de maand.
 • Bekijk de optie om 2 losse vliegtickets te boeken in plaats van één retourticket.

Vliegen naar Curacao

 • Hoe lang duurt de vlucht?
 • Een directe vlucht van Schiphol naar Hato duurt 9 á 10 uur.
 • Waar boek ik een goedkoop vliegtickets?
  • Vergelijk tickets via Skyscanner of WTC en vind het goedkoopste vliegticket.
  • Met Tui vlieg je vaak het voordeligst naar het Caribische eiland.
 • Waar boek ik een last minute vliegtickets?

Vliegtickets Curacao – Tui

 

Zoek en vergelijk jouw vliegticket via Tui Fly

 

Vliegtickets Curacao – Tui

De meeste vluchten naar Curacao vanuit Nederland gaan met de Tui dreamliner (of KLM). Tui is vaak voordeliger dan KLM. Wanneer je vliegt met Tui is het vaak verstandig rechtstreeks via Tui Fly te boeken, zodat je er geen tussenpersoon is die eraan hoeft te verdienen. Boek je een vliegticket via Tui Fly dan vlieg je met de TUI Dreamliner vanaf Schiphol naar Hato. Bij Tui kun je je eigen comfort kiezen: comfort, economy of deluxe. De service van Tui is inclusief een maaltijd, snacks, koffie en frisdrank en je persoonlijke entertainment. Bekijk vliegtickets van Tui Fly.

Vlucht Curacao – KLM

Boek je een vliegticket naar Curacao met KLM? Dan vlieg je met een Boeing 747 naar Hato. Boek je een vliegticket dan zit hier ook je bagage bij in, maaltijden en drankjes en entertainment. Een vlucht met KLM is vaak wat duurder dan met KLM. Je krijgt wel iets meer service en comfort voor je geld.

Tips

 • De tijden op je vliegticket zijn lokale tijden. Houd dus rekening met het tijdsverschil.
 • Let bij het boeken van een vlucht op of er ook een tussenstop is. Vliegtickets waarbij je een tussenstop hebt, zijn vaak voordeliger. Wanneer je een tussenstop van 1 uur hebt op Sint Maarten of Aruba is dat geen probleem. Je doet dan 11 á 12 uur over je vliegreis, maar er worden ook tickets aangeboden waarbij je 30 uur onderweg bent, omdat je lange tussenstops hebt, deze tickets kunnen goedkoop zijn, maar deze lange reis wil je natuurlijk voorkomen.

 

 

Schipholtickets curacao

Last minute vliegtickets Curacao

Wil je last minute een vliegticket boeken? Bekijk het aanbod last minute vliegtickets van Schipholtickets.nl. Hier worden de laatste stoelen voor een vlucht aangeboden. Wanneer je echt last minute wilt vertrekken, bekijk dan ook volledige reizen. Vooral als je de komende dagen wilt vertrekken, worden er hele goedkope reizen aanboden (voornamelijk via Corendon).

 

Vliegen naar Curacao?

Zoek en vergelijk de Goedkoopste vliegtickets!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world