Vliegtickets Curacao

 

 

Tips & info over vliegtickets naar Curaçao

Wanneer je wilt vliegen naar Curaçao zijn de mogelijkheden beperkt. Het wordt waarschijnlijk vliegen met KLM of TUI. Mede omdat er weinig aanbieders zijn naar het tropische eiland is de concurrentie laag en dat betekent dat de prijzen relatief hoog zijn.

Toch zijn de vliegtickets de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden. Een vliegticket Curaçao vind je (ongeveer) vanaf 450 euro. Het is vaak voordeliger om een pakketreis te boeken waarbij je een accommodatie én vliegticket ineen boekt. Wil je toch alleen een vliegticket Curaçao? Lees verder en wij vertellen je hoe je een goedkoop vliegticket naar Curaçao vindt!

Tui fly logo

Voordeligste vliegtickets Curaçao met Tui Fly

Zoek en vergelijk eenvoudig een voordelig vliegticket Curaçao bij TuiFly

Vluchtinformatie

  • Hoe lang duurt de vlucht?
  • Een directe vlucht van Schiphol naar Hato duurt 9 á 10 uur.
  • Waar boek ik een goedkoop vliegtickets?
    • Met Tui vlieg je vaak het voordeligst naar het Caribische eiland.

Goedkope vliegtickets vinden

Je wilt natuurlijk de beste prijs voor je vliegticket. Gelukkig zijn de tickets voor een vlucht de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden. Wanneer je een goedkoop vliegticket Curaçao wilt scoren, neem de volgende tips dan mee tijdens je zoektocht naar een vliegticket.

  • Bekijk ook andere luchthavens, zoals Brussel.
  • Bekijk ook andere vertrekdata. Klik hiervoor op de overzichten per maand. Zo vind je eenvoudig het goedkoopste vliegticket Curaçao van de maand.
  • Bekijk de optie om 2 losse vliegtickets te boeken in plaats van één retourticket.

Vliegtickets Curaçao – Tui

De meeste vluchten naar Curaçao vanuit Nederland gaan met de Tui dreamliner (of KLM). Tui is vaak voordeliger dan KLM. Wanneer je vliegt met Tui is het vaak verstandig rechtstreeks via Tui Fly te boeken, zodat je er geen tussenpersoon is die eraan hoeft te verdienen. Boek je een vliegticket via Tui Fly dan vlieg je met de TUI Dreamliner vanaf Schiphol naar Hato. Bij Tui kun je je eigen comfort kiezen: comfort, economy of deluxe. De service van Tui is inclusief een maaltijd, snacks, koffie en frisdrank en je persoonlijke entertainment. Bekijk vliegtickets van Tui Fly.

Vlucht Curaçao – KLM

Boek je een vliegticket naar Curaçao met KLM? Dan vlieg je met een Boeing 747 naar Hato. Boek je een vliegticket dan zit hier ook je bagage bij in, maaltijden en drankjes en entertainment. Een vlucht met KLM is vaak wat duurder dan met Tui Fly. Je krijgt wel iets meer service en comfort voor je geld.

Tips

  • De tijden op je vliegticket zijn lokale tijden. Houd dus rekening met het tijdsverschil.
  • Let bij het boeken van een vlucht op of er ook een tussenstop is. Vliegtickets waarbij je een tussenstop hebt, zijn vaak voordeliger. Wanneer je een tussenstop van 1 uur hebt op Sint Maarten of Aruba is dat geen probleem. Je doet dan 11 á 12 uur over je vliegreis, maar er worden ook tickets aangeboden waarbij je 30 uur onderweg bent, omdat je lange tussenstops hebt. Deze tickets kunnen goedkoop zijn, maar deze lange reis wil je natuurlijk voorkomen.